LES PORTES QUE T’AJUDEN A ESTALVIAR ENERGÍA

Què diu la llei:

Reial decret llei 14/2022 Sostenibilitat energètica, mesures d’estalvi energètic i eficiència energètica. Aprovades les mesures per reduir la despesa energètica amb l’obligació del tancament d’accessos a edificis públics, comercials i administratius.

Subvencions i ajuts al sector Informa’t

El ministeri de Transició Ecològica va aprovar una línea de 100 milions d’euros per millorar l’eficiència energètica del sector serveis. Municipis i comunitats autònomes han obert subvencions.

Les nostres portes automàtiques són la teva millor solució

Tenim diferents solucions tècniques, materials i acabats per integrar i personalitzar les teves idees. Múltiples funcions per evitar pèrdues energètiques, com l’optimització del temps de porta oberta i l’obertura personalitzada reduïda. Assessorament personalitzat. Us ajudem a seleccionar la millor solució funcional i estètica per al vostre negoci. Termini d’instal·lació reduïts, instal·lació ràpida i sense afectació al negoci. La nostra fabricació pròpia ens permet un lliurament immediat. Garantia il·limitada, amb el nostre servei de manteniment “All inclusive”

Solicita más información o presupuesto:

Please do not fill this field!
Please do not fill this field!

UP3 es la seva millor opción

Truca’ns al telèfon 937466015 o deixa’ns les teves dades de contacte perquè t’informem de com podem ajudar-te

Trelinea Puertas Automáticas

C/ Josep Cuatrecasas i Arumí, 16
08192 Sant Quirze del Vallès
(Barcelona)

Contactar


© Trelinea Puertas Automáticas, S.L.U. - Política de privacidad